A szemtanúk szerint részeg volt, kötekedett, a viselkedése pedig sokakat zavart. A férfi a kormányzati kapcsolataival fenyegetőzött, és most kiderült: valóban befolyásos rokonai vannak.


Megnevezte a Blikk azt a milliárdost, akinek vasárnap a Sziget bejáratánál eltört a karja rendőri intézkedés közben, miután a viselkedése miatt kidobták a fesztiválról. A lap szerint

A 33 éves üzletembert botrányos viselkedése miatt a biztonsági őrök kidobták a fesztiválról. A Blikknek nyilatkozó szemtanúk szerint a férfi erősen ittas volt, kötekedett, a viselkedése pedig sokakat zavart.

„Innen akár vége is lehetett volna a műsornak, ha a srác belátja, hogy aznap valóban kicsit túltolta, a piát is meg a botrányos, kötekedő, nőket zaklató viselkedését is. Ám láttuk, hogy ahelyett, hogy hazaindulna, elkezdett kötekedni a fesztivál bejáratánál posztoló zsarukkal” - mondta a szemtanú.

A férfi fel akarta jelenteni a fesztivál biztonsági őreit, majd később „minden rendőrt”.

A rendőrök igazoltatni akarták, ő azonban ezt megtagadta, ebből pedig dulakodás lett, és az intézkedés közben eltört a karja.

A Blikk most a szemtanúk alapján azt írja, hogy a férfi Habony Árpád unokaöccse, aki egy tihanyi szálloda igazgatója. A lap szerint

Az üzletember korábban a testvérével együtt tulajdonolt egy rádiócsatornát, a részüket azonban három éve eladták Mészáros Lőrinc médiabirodalmának. Ezután került a balatoni hotel élére vezérigazgatóként, pedig korábban semmilyen gyakorlata nem volt ilyen méretű idegenfogalmi cég vezetésében.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!