Hét órás műtétre volt szükség, hogy visszavarrják a férfi péniszét.


Horrorisztikus élményekkel lett gazdagabb egy kínai férfi a LADbible írása szerint. A médiában csak Tan néven emlegetett férfi még május elején ment el a barátaival szórakozni. A buli elég jól sikerülhetett, mert kisebb képszakadás után a férfi irtózatos másnaposságra ébredt, de ez bizonyára eltörpült az ágyékából sugárzó éles fájdalom mellett.

Ahogy jobban magához tért, azt vette észre, hogy az altestét teljesen beborította a vér, a pénisze pedig majdnem teljesen leszakadt a testéről, már csak pár centiméternyi bőr tartotta a helyén.

Tan nem esett rögtön kétségbe, felhívta az egyik barátját, akivel aztán kórházról kórházra kellett járniuk. A szokatlan sérülésre ugyanis egyáltalán nem voltak felkészülve a legtöbb intézményben, és képtelenek voltak ellátni a férfit. Végül a tartomány központjában lévő Xiangya Hospitalba irányították, ahol mikrosebészek egy hét órás műtét után sikeresen visszaillesztették a testrészt a helyére, beleértve a húgycsövet, az ereket és a szivacsos szöveteket is. A műtét sikerére való tekintettel reménykednek benne, hogy Tan a jövőben képes lesz még nemi életet élni.

A férfit az operáció után egy hétre bent tartották a kórházban, de az orvosok szerint rohamosan javult az állapota. Hogy mitől szakadhatott le a pénisze, továbbra sem derült ki.

Kiemelt kép: Thinkstock


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!