Tragikus autóbaleset helyszínére riasztották az angliai Barnsley tűzoltóit október 19-én hajnalban. A karambol során egy piros Renault Clio felett vesztette el uralmát a sofőr, a kocsi pedig egy falnak ütközött.

A szerencsétlenségben az autót vezető 18 éves lány életét vesztette. Mint később kiderült, az áldozat a helyszínre érkező egyik tűzoltó 18 éves unokahúga volt

írja a The Sun.

A 32 éves Nathan Williams már percek óta a baleset helyszínén dolgozott, amikor felismerte, hogy a saját unokahúga ült a rommá tört autóban.

Jordan Williams nem élte túl a balesetet, mert az ütközéstől a kocsi motorja a tetőn keresztül az utastérbe zuhant, egyenesen a fiatal nőre.

Nathan ekkor kétségbeesetten hívta a bátyját, akik éppen az elhunyt lány 19 hónapos gyerekére vigyáztak. Szerencsére a kisfiú nem jött rá arra, hogy milyen tragédia történt, mesélte a lapnak a tűzoltó bátyja. A gyerek azóta sem tudja, hogy mi történt az anyjával.

A tragédiát végignézte Jordan 16 éves húga is, aki egy másik autóban ült, amely a testvére mögött haladt.

A korábban tengerészgyalogosként szolgáló Nathan megnyugtatta a családtagokat, hogy Jordan valószínűleg gyorsan és fájdalommentesen hunyt el.

Az egyedülálló anyuka korábban Cipruson és Németországban is élt, a családtagjai úgy jellemezték őt, hogy nagyon szerette az életet, és mindig kifejezetten vidám volt.

A fiatal nő 19 hónapos gyerekének közösségi gyűjtést is szerveztek már ezen az oldalon.