Egy ismerőse szerint M. Péter soha nem tisztelt senkit és semmit, és gyorsan eljár a keze. Szerinte jobb, hogy nem próbálták elfogni a civilek a baleset után, mert nem hagyta volna magát.


Felfegyverkezve elkövetett garázdaság és testi sértés miatt kellett fellelnie korábban annak a férfinek, aki hétfőn halálos balesetet okozott Újpesten - tudta meg a Blikk. M. Péter a baleset után elmenekült a helyszínről, csütörtökön kapták el a rendőrök Szigetszentmiklóson.

A baleset okozója elmenekült a helyszínről, a szemtanúk szerint a férfi zavartan, agresszíven viselkedett, ittas vagy bódult állapotban lehetett.

Ahogy a Blikk megtudta: M. Péternek a rendőrség már korábban bevonta a jogosítványát, többszöri ittas járművezetés miatt.

Peti nem tisztelt sosem senkit és semmit. Lopások, csalások miatt is volt már ellene eljárás, de a keze is hamar eljárt, agresszív ember. Állandóan verekedett, testi sértések miatt volt már büntetve. Súlyos sérülést is okozott, de felfegyverkezve elkövetett garázdaság is szárad a lelkén, késsel hadonászva okozott sérülést valakinek. Ült is már.

- mondta a férfi egyik, a neve elhallgatását kérő ismerőse.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!