Galambos Lajos azt állítja, hogy nagyjából sikerült megszokni a körülményeket a börtönben, de azt nem hajlandó elfogadni, hogy bűnösnek tartsák.


Pontosan száz napja, április 26-án vonult be a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe Galambos Lajos, akit víz-, gáz- és áramlopás miatt ítéltek 3 év 6 hónap börtönbüntetésre.

A Blikk most készített vele egy friss interjút, amit az ügyvédjén keresztül adott az ismert zenész.

"Sajnos, egyre romlik az egészségi állapotom, ezt mindenki láthatja. Nemrég mérték meg a súlyomat, pontosan tíz kilót fogytam, mióta bent vagyok. Változatlanul szinte csak folyékony halmazállapotú táplálékot tudok bevinni a szervezetembe, vagyis leveseket iszom és a pörkölt szaftját szürcsölöm ki. Egész egyszerűen képtelen vagyok mást megenni.

- mondta Galambos Lajos a lapnak.

A Dáridó egykori műsorvezetője azt állítja, hogy nagyjából sikerült megszokni a körülményeket a börtönben, de azt nem hajlandó elfogadni, hogy bűnösnek tartsák.

"Hiába telt el száz nap, tovább küzdök az igazamért. Tudom, hogy nem követtem el semmit, és ezt be is fogom bizonyítani.

- tette hozzá a zenész.

A 100 napja börtönben lévő Galambos Lajos ügyvédje, dr. Csontos Zsolt elmondta, hogy mindent megtesznek azért, hogy kiderüljön az ügyfele ártatlansága.

- mondta az ügyvéd a lapnak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!