De szép is lenne belefeledkezni az önfeledt smárolásba, majd a pillanat hevétől fűtve egymásnak esni, pont ahogy a filmeken csinálják! Ruhák a földre szórva a bejárati ajtótól a hálószobáig, aztán hajrá! Semmi fakszni.


Sajnálatos módon túl sok dolgot igyekszünk az ellenőrzésünk alatt tartani ahhoz, hogy egy ilyen impulzív szeretkezés összejöhessen. Jobban szeretjük, ha van időnk elvégezni az esemény előtti előkészületeket (még akkor is, ha mindezt sose vallanánk be nyilvánosan).

Nézzük, mihez ragaszkodunk a Women's Health szerint:

„A helyzet határozottan megköveteli a pici bugyit!” 

- lengette meg Bridget Jones leopárdmintás alsóját, miközben Mark Darcy a nappaliban várakozva beleolvasott a naplójába. A többi már filmtörténelem. Mi azonban örök dilemmában vagyunk, hogy az egész randit a szexi csipkecsodában töltsük, a hozzá passzoló melltartóval és harisnyakötővel, vagy csak akció előtt varázsoljuk elő a táskából és kapjuk magunkra a fürdőszobában. Nem is beszélve Bridget másik dilemmájáról: hasleszorítós mamibugyi vs. pici bugyi.

Csupasz pisztoly újratöltve

Oké, azért nem mindig szőrtelenítünk mániákusan, de néha egyszerűen muszáj, hogy mindenünk észvesztően sima legyen, nem igaz?

Igazából a szerelem is körülvesz

De a mindennapi kupi gyakrabban. Jó, nyilván nem fogunk nagytakarítani, de azért behajigáljuk az ágy alá a randi előtt felpróbálgatott cuccokat, besöpörjük egy fiókba az összes vackunkat, és eldugjuk az alvós mackónkat, hogy a társadalom értelmes tagjának tűnjünk. Meg az ágyat is megvetjük, ha minden összejön.

Bizonyíték:

Állapotfelmérés az érzékeny pontokon

Persze, tisztában vagyunk vele, hogy alapesetben a szeméremajkak ugyanúgy néznek ki, mint a legutóbbi menet előtt, de csak jobb még egyszer alaposan megvizsgálni, mielőtt valaki kezelésbe veheti.

Semmit nem bízunk a véletlenre

Pláne a véletlenszerű lejátszásra. Kinek kell, hogy a legforróbb pillanatban Britney rákezdjen, hogy „Hit me, baby, one more time”?

Elmegyünk pisilni. Kérdés?

Másra sem bírunk gondolni…

…csak hogy semmi olyat ne együnk, ami puffaszt, savat csinál, megfekszi a gyomrunkat, ne adj' isten szájszagot idéz elő.

És minden egyéb testrészünknek is illatoznia kell!

Mesterien tudjuk például észrevétlenül megszagolni a hónaljunkat, miközben szexisen megválunk a topunktól.

És mindig, de mindig végigfut az agyunkon, hogy bevettük-e időben a fogamzásgátló tablettát.

Mindezek fényében egyre jobban díjazzuk a spontán filmes alakításokat.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!