Akár friss a kapcsolat, akár régi motorosok vagytok már együtt, biztosan vannak olyan apró gesztusaid, melyek újra meg újra elvarázsolják szíved választottját, anélkül, hogy tudatában lennél, milyen elképesztő hatással vagy rá. Az alábbi 8 aprósággal te is könnyedén elvarázsolhatod a partneredet!

1. Hajtsd a mellkasára a fejed

8 ok 1

Egy hosszú nap után a kanapén ejtőzve az egyik legjobb dolog, ami egy férfival történhet, hogy egy nő a mellkasára hajtja a fejét, és átöleli. Férfiként szeretik azt érezni, hogy oltalmazzák a rábízottakat, és ez azt jelenti, hogy biztonságban érzed magad mellette.

2. Üzenj neki te!

8 ok 9

Nagy teher, hogy jobbára tőlünk várják a kezdeményezést még a kommunikáció terén is. Néha el is bizonytalanodunk, hogy nem vagyunk-e túl rámenősek, nem küldtünk-e már túl sok üzenetet. Úgyhogy előfordulhat, hogy túlgondolkodjuk a dolgot, és egyáltalán nem jelentkezünk. Ám a férfiak is szeretik érezni a ragaszkodást, és ha tényleg odavan érted, biztos lehetsz benne, hogy sokat jársz az eszében. Egy rövidke üzenet tőled megédesíti a napját, és egy kellemes beszélgetés indítója lehet.

3. Add tudtára, hogy becsülöd őt

Nem egyformán mutatjuk ki az érzelmeinket, és ez rendben is van így. Azonban minden férfinak, aki – nagyon helyesen – energiát fektet egy kapcsolatba, jól esik, ha azt hallja: értékelik az erőfeszítéseit. Neked egy egyszerű mondat, őt azonban elönti tőle forróság.

4. Cirógasd a haját, miközben vezet

Mikor hasítotok, mint a nyíl, te pedig átnyúlsz, és kicsit megvakargatod a tarkóját, ne csodálkozz, ha elolvad.

5. Dicsekedj el vele a Facebookon

Bár előfordul, hogy ebben valaki átesik a ló túloldalára, azért ha a párod tesz valami kedveset, te pedig megosztod ezt a barátaiddal, az sokat elárul neki arról, mennyire szereted és nagyra értékeled őt.

6. Hallgasd őt figyelmesen

8 ok 6

Ha valaki, hát a nők tudják, hogy figyelmesen hallgatni nem csupán passzív tevékenység. Ha a téma valami olyasmi, ami a szeretett férfit foglalkoztatja, az odafigyelésed megerősíti őt abban, hogy igazán fontos a számodra.

7. Válts vele néhány üzenetet, ha a barátaiddal bulizol

Egy-egy üzenet az este során azt jelenti majd neki, hogy akkor is gondolsz rá, ha épp kikapcsolódsz. Nem is hinnéd, milyen sokat jelent ez a férfiaknak.

8. Mutasd ki az érzéseid!

8 ok 10

Nem feltétlenül kell nagy nyilvánosság előtt a nyakába ugrani – bár ezt is megteheted, ha jólesik –, de ha séta közben fogod a kezét, átöleled a pénztár előtti sorban, vagy egy buliba menet belékarolsz, az megerősíti őt abban, hogy összetartoztok.

via Womens Health



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!