Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha egy Kos mond valamit, akkor az egészen biztosan úgy is van. Egy nagyon határozott és őszinte személyiség, biztos lehetsz benne, hogy soha nem akar átverni, nyugodt lehetsz, mert nem okoz csalódást.

Elsőre szétszórtnak, kiszámíthatatlannak és megbízhatatlannak tűnhet, de ha közelebbről megismerkedsz vele, rájössz, hogy merőben más személlyel van dolgod. Az alábbi tulajdonságait biztosan nem ismerted eddig.

1. Nyugtalan

El kell fogadd, hogy a Kos nem a türelméről híres. Mindent azonnal szeretne megkapni, nincs ideje várni, állandóan kapkod, siet, intézkedik. Inkább vállalja a kockázatot, akkor is, ha tudja, hogy türelmetlensége miatt akár veszíthet is.

2. Önző

Sokszor olyan, mint egy kisgyerek, nem vesz figyelembe másokat, mindig ő maga áll az első helyen, és saját érdekből cselekszik. Nem szívesen ismeri be azt sem, ha hibázott. Ha nem kapja meg a kellő figyelmet, akkor nagyon ki tud borulni. Nagyon nehezen viseli a kritikát, de nem kíváncsi mások tanácsára sem.

3. Mindig hajtja a versenyszellem

Mindig ő akar lenni az első mindenben. Legyen szó akár munkahelyi megmérettetésről, akár egy sportversenyről, nem bírja elviselni, ha véletlenül csak második lesz valamiben. Állandóan bizonyítani akar, maximalista, és nem tűri a lazsálást.

4. Jószívű, de néha meggondolatlanul "beszól"

Nem akar tudatosan rosszat senkinek, mégis néha meggondolatlanul cselekszik, vagy szól, és ezáltal nagyon sértő tud lenni. Nehezen viseli el, hogy másnak is lehet igaza valamiben, ha véletlenül ellentmondasz valamiben neki, könnyen hisztériás rohamot kaphat. Hagyni kell neki egy kis időt, amint megnyugodott, ismét kedves, és figyelmes lesz.

5. Imádja a kihívásokat

Nem szereti a monoton életet, mindig kell egy kis kihívás számára, hogy jól érezze magát a bőrében. Ne csodálkozz, ha indul egy maratonon, vagy beiratkozik egy ejtőernyős tanfolyamra. Szüksége van az adrenalinra, hogy ne váljanak szürkévé és unalmassá a hétköznapjai. Vakmerő és bátor, aggodalom nélkül próbál ki minden újat.

6. Érzékeny lélek, de nem látszik rajta

Úgy gondolod, hogy a Kosnak nincsenek érzései? Tévedtél, ő egy igazi mély érzésű ember, viszont nem szívesen mutatja ki az érzéseit. Éppen ezért ridegnek, és érzéketlennek tűnhet, de ha jobban megismered képes, megnyitja a szívét előtted. Lehet, hogy közömbösnek gondolod, de ez csak egy pajzs, amit önvédelemből visel.

7. Őszinte

Gondolkodás nélkül kimondja a véleményét, aminek persze lehet negatív, és pozitív hatása is. Nem szereti a hazudozást, hisz benne, hogy előbb-utóbb úgyis fény derül az igazságra, ami később sokkal fájóbb lehet. Ha valakit hazugságon kap, annak soha nem képes teljes mértékben megbocsátani.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!