Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A kislányok néha évekig álmodoznak az esküvőjükről, de a válást senki sem tervezi meg. Egy házasság számos okból véget érhet, amelyek többsége teljesen váratlanul érinthet bennünket.

Ha elkövetünk néhány hibát az út során, az még teljesen megbocsátható. Azonban a WomenWorking.com Facebook közösség tagjait arról kérdezték, visszatekintve, változtatnának-e valamin. Számos nő továbbra is kiállt a döntései mellett, és nem bánt meg semmit, de akadtak olyanok is, akik megosztották a történetüket. Reméljük, hogy tapasztalataik másoknak is segítenek, akik hasonló helyzetbe kerülnek.

Bárcsak hallgattam volna a megérzéseimre

"Bánom, hogy nem hallgattam a megérzéseimre! Arra gondoltam, hogy idővel megváltozik majd, és jobb ember válik belőle."

Bárcsak készítettem volna egy pénzügyi tervet

"Sajnálom, hogy nem teremtettem elő a pénzt, hogy ügyvédet fogadjak. Én képviseltem saját magamat, és minden jogi munkát (iratkezelést) is magam végeztem el. A volt férjem is ugyanígy járt el, de bánom, hogy nem szabtunk határidőt a házunk eladására vonatkozóan. Lefoglalta az ingatlant, és évekig élt benne anélkül, hogy fizetett volna érte."

Bárcsak ne adtam volna fel érte az álmaimat

"Feladtam az ápolóképzést a középiskolai szerelmemért. Tartásdíjat kellett volna kérnem, amikor elváltunk. Teljes szívemből szerettem ezt a férfit. Soha nem házasodtam újra."

Bárcsak segíthettem volna megérteni a gyerekeimnek, hogy ez nem róluk szól

"Nem bántam meg, hogy elváltam. Sokkal boldogabb vagyok most, hogy kiléptem egy rendkívül boldogtalan házasságból. CSAK azt sajnálom, hogy fenekestől felforgattam a fiam életét. Az apjával maradt, de azért szoktunk találkozni. Viszont tudom, hogy neheztel rám, mert eljöttem, és nagyon sajnálom, hogy elrontottam a kapcsolatunkat, pedig azelőtt közel álltunk egymáshoz. Azt tettem, ami a legjobb volt neki akkor. Remélem, egy nap majd megbocsát nekem."

Bárcsak kezdettől tudtam volna, hogy hazudik

"Bánom, hogy olyan naiv voltam, és mindent elhittem neki. A bizalom nagyon fontos a számomra! Minden adandó alkalommal hazudott, én pedig hittem neki."

Bárcsak korábban kiléptem volna a házasságomból

"A leginkább azt bánom, hogy nem tettem meg korábban. Sajnálom, hogy hagytam, hogy a családja uralkodjon az éltemen, és átvegye az irányítást az otthonomban. Húsz év túlságosan is sok volt, és a gyerekeim szenvedtek miatta."


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!