Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Vízöntő rendkívülinek számít az állatövi jegyek között, könnyen megkülönböztethető az összes többi csillagjegytől. Mindig élénk, titokzatos és forradalmi tudatossággal rendelkezik. A legjobb partner, akivel csak összehozhat az élet.

Nagyon hűséges a szerelméhez. Az állatöv összes jegye közül ő a legfigyelmesebb, a leggondoskodóbb és a legintelligensebb. Íme, az az 5 ok, amiért a Vízöntő az ideális élettárs.

1. Kerüli a konfliktusokat

A Vízöntő gyűlöli a konfliktusokat, elkerüli azokat, és semleges álláspontot képvisel. Rendkívül fejlett az igazságérzete és nagy tiszteletben tartja a körülötte levő embereket. Mindig megpróbálja elkerülni a konfliktusokat, nem passzivitásból vagy közömbösségből, hanem mert más prioritásai vannak. Nem szeret olyan értelmetlen vitákba keveredni, amelyek nem vezetnek sehová.

2. Gyakorlatias

Ő az a partner, aki hisz a mesékben, de ugyanakkor két lábbal a földön jár, észszerű és gyakorlatiasan cselekszik. A Vízöntő tökéletes egyensúlyban állhat e két dolog között, és ő lehet a mi észszerűségünk hangja is.

3. Nyugalmat kínál

A Vízöntő ideális partner azok számára, akik hajlamosak a pánikrohamokra és a szorongásra. Mindig felkészült, bátorító tanácsokat ad, és eloszlatja a félelmeinket, aggodalmainkat. Mindig tudja, mit kell mondania, és ezt könnyedén és humorosan teszi. Képes megoldani az érzelmi problémákat.

4. Független

Nem szeret függeni senkitől. Mindenben függetlenségre törekszik, különösen a karrierjében. Teljes mértékben azoknak a dolgoknak szenteli magát, amelyek megelégedéssel töltik el, és ezt mindig nagy örömmel teszi.

5. Rendkívül éber és jól informált

Szeret mindig naprakész lenni a legfontosabb újdonságok terén, minden téma iránt érdeklődik. Mindig tudja, miről beszéljen, sok mindent tud és mindig kész valami újat tanulni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!