Az Admitad egy világszerte ismert affiliate hálózat, amely 10 éve a piacon van, is azzal foglalkozik, hogy összeköti a hirdetőket és a publikálókat. Ezen kívül közreműködik abban, hogy a webmesterek elhelyezzék az eladók hirdetését jutalékért cserében.


Kinek ajánlott egy ilyen programban részt venni? Ami a publikálókat illeti, mi az Admitadon különböző típusú forgalommal foglalkozunk és mindenkinek megadjuk a lehetőséget arra, hogy csatlakozzon hozzánk és kipróbálja magát az online hirdetésben. A mostani tendenciák szerint a közösségi oldalak, tartalmi oldalak, influencerek, kontextuális hirdetések és cashback rendszerek a legsikeresebbek az online marketingben; évről-évre egyre több eladást generálnak ezek a forgalmi csatornák. A partneri együttműködés a legjobban teljesítő megoldás lesz ebben az esetben. Első lépésben egy jó tartalom szükséges (pl.összefoglaló cikkek, tanácsok, videók), és egy affiliate link segítségével - melyet a tarlamomban szükséges elhelyezni - el is kezdhetjük a közös munkát. A publikálóink munkájának megkönnyítése érdekében speciális eszközöket hoztunk létre, amelyek nagyban segítik a munkájukat.

Az eladóinknak viszont ez kitűnő lehetőség arra, hogy csak egy bizonyos tevékenységért (eladásokért, előfizetővevőért, alkalmazás letöltéséért) fizessenek jutalékot és még több vevőt szerezzenek ezeken az új csatornákon keresztül előzetes befektetés nélkül. Ezenkívül, van eselyük arra is, hogy külföldi piacra lépjenek, mivel ezekkel a programokkal nem csak hazai , hanem külföldi webmesterek is egyaránt foglalkoznak.

Sőt, mind a hirdetőkkel, mind a publikálókkal saját menedzser foglalkozik, aki segítséget nyújt bármilyen kérdésben, akár magyar nyelven is.

Hogyan keress pénzt a partner marketinggel?

A Partnerhálózat egy jó megoldás azoknak, akik szeretnék növelni az eladásokat és azoknak is, akik online hirdetéssel pénzt keresnek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!