Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Állandóan a párod után nyomozol, és rémálmodban is azt látod, hogy meg fog csalni? Nyugodj meg, nem töltheted így az életed, hogy állandóan ezek a gondolatok töltik ki a napjaid. Ha megcsalt, tudni és érezni fogod.

Hallgass az intuíciódra, de ha túlságosan sok félreértelmezhetetlen jelet találsz, akkor érdemes őszintén, felnőtt módjára átbeszélnetek a kapcsolatotokat.

Van néhány olyan jelzés, amely egészen biztosan arra utal, hogy megcsalt a párod! Lássuk, melyek ezek.

1. "Ma estig elhúzódik a munka"

Természetesen egy nagyobb projekt esetén megtörténhet, hogy elhúzódik a munka, de ha rendszeresen előfordul a dolog, akkor lehetséges, hogy nem csak a munka miatt marad a párod olyan sokáig az irodában.

2. "Kimegyek a fiúkkal egyet a városba"

Mindenkinek megvan a saját énideje, amikor a hobbijának, barátainak, egy kis kikapcsolódásnak szenteli az életét. Ha párod túl sokszor találkozik a barátokkal, és téged minden alkalommal eltilt ezekről a találkozásokról, akkor bizony kicsit gyanús lehet a dolog.

3. "Hétvégén üzleti útra kell mennem"

Ez egy igen gyakori taktika, amit a férfiak használnak, ha félrelépnek. Jó kifogás, hiszen két napig zavartalanul kettesben lehetnek a szerelmükkel, és végre "megszabadulhatnak" a házastársuktól.

4. "Dolgom van az irodában"

Ne zavarj, és ne hívj, mert most egy nagyon fontos ügyet kell elintéznem, mondják gyakran a csalfa férfiak. Igyekszenek nyugodt terepet biztosítani maguknak, hogy semmi lehetősége ne legyen a partnernek kérdezősködni, nyomozni.

5. "Edzőterembe megyek"

Természetesen nem minden férfi lép félre, aki edzőterembe jár, de ha párod túl sokat, és túl lelkesen jár "edzeni", és ráadásul nem is látszik rajta, akkor az gyanúra adhat okot. Miért ne edzhetnél te is vele néha? Ha megcsal, akkor hevesen tiltakozni fog ezen terved ellen.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!