A felcsúti milliárdos autójavítója eddig nem sok pénzt termelt. Egyetlen cég versenyzett a pályázaton Mészárosék ellen, de azt formai hibák miatt kizárták.


Évente egymilliárd forintért Mészáros Lőrinc autójavítója szerelheti a mentőautókat a következő négy évben, vette észre a 444.hu. Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszeren megjelent hirdetmény alapján a június közepén, egy hónapos leadási határidővel kiírt az „OMSz gépjármű javítás szolgáltatás2023” című tender eredményét augusztusban már közölték is. Azóta alá is írták a szerződést a Mészáros Autó Javító Kft.-vel.

– derül ki a elvégzendő feladatról. Ebbe tartozik a futómű- és motorjavítás, a különböző vizsgáztatások és még a javítófényezés is.

A lap megjegyzi, hogy egyetlen cég versenyzett a pályázaton Mészárosék ellen, de a Turcsán Autószervízt formai hibák miatt kizárták. Azonban a konkurens ajánlattevő hiánypótlásra egy sor adatot nem adott be, ami alapján úgy néz ki, hogy ezek után már annyira nem törték magukat a tender elnyerésért.

Mészáros Lőrinc a tenderen győztes autójavítót 2010-ben alapította, ám 10 évvel később is még csak 113 milliós éves bevétele volt, ami tavaly már 651 millióra nőtt. Hogy készülnek valamire, azt jelezte, hogy tavaly a cégeszközállománya is felduzzadt 283 millióról 900 millióra.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!