Az év vége közeledtével bepörögnek az események, az ajándékbeszerzésen és a sütés-főzésen túl azonban ott lapul a téli időszak legszebb része, a szeretet ünnepe. Adunk egy két-tippet, amivel tudatosíthatjuk magunkban, hogy a Karácsony nem csak a stresszről és a tömegről kell szóljon.

Hajlamosak vagyunk felvenni egy gyors, zabolátlan tempót, ami persze aztán idegeskedéshez és kimerültséghez vezet. Fontos azonban tudatosítani, hogy a Karácsonynak nem kell ilyennek lennie. Ha túl nagy stressz lesz úrrá rajtunk, próbáljuk megfigyelni, mi okoz problémát, és hogy azt hogyan tudnánk minimalizálni.

Még nem késtél el azzal, hogy időben megvedd az ajándékokat. Nem kell mindenkinek mindenféle drága holmit vásárolni, hiszen a karácsony valójában a szeretetről szól. Gondolj bele, ha egy nem olyan értékes ajándékot adsz egy barátodnak, mérges lesz? Vagy inkább az a lényeg, hogy szívből jöjjön? Nem is olyan nehéz a válasz.

Nincs is annál jobb, mint amikor egy hosszabb nap után leülsz a kanapéra, és kiengeded a fáradt gőzt. Kedvenc sorozatod helyett ezúttal viszont adj esélyt egy karácsonyi filmnek! Ha még nem kerültél ünnepi hangulatba, egy igazi téli klasszikus és egy almás-fahéjas tea biztosan meghozza a kedved.

A forralt bor illatú karácsonyi vásárok forgatagában miközben kürtős kalácsot eszünk, és szól a Jingle Bell, érdemes megállni egy pillanatra, és magunkba szippantani az érzést, átadni magunkat a hangulatnak. Hiszen legközelebb csak egy év múlva jön el az év legjobb időszaka.

...akkor nézd meg a Dell Adventi Kalendáriumát, ahol Karácsonyig minden nap elolvashatsz néhány trükköt az ünnepi felkészüléshez. Az online naptárban akár még nyereményjátékra is bukkanhatsz, amivel értékes elektronikai eszközöket nyerhetsz.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!