Az apa-fia videókat gyártó férfi gyógyíthatatlan betegségben szenvedett.


Meghalt Randy Gonzales, a TikTokon közel 16 millió követővel rendelkező influencer – adta hírül a TMZ. A hírt később bátyja is megerősítette.

A platformon fiával, Brice-szal Enkyboys néven videókat gyártó apa hamar nagy népszerűségre tett szert, vidám videóik rendszeresen többmilliós megtekintéssel büszkélkedhettek. Rajongóik elsősorban a szeretetteljes és vicces apa-fia összhangért kedvelték őket. Ugyanakkor latino származású amerikaiként gyakran ábrázolta ironikusan közössége tagjait és szokásait is.

Randy 2022 áprilisában árulta el rajongóinak, hogy súlyos vastagbélrákban szenved, ez fél évvel korábban derült ki. Ezután videóiban Brice-szal gyakran hívták fel a figyelmet a betegségre és annak megelőzési lehetőségeire.

Ennek ellenére bízott egy kezelésben, amit a Texasi Egyetem rákkutató központjában kapott volna, és amihez a GoFundMe oldalon gyűjtést hozott létre.

A tiktoker az NBC Amerikában népszerű Lopez vs Lopez című sorozatában is szerepet kapott. A családhoz közel álló egyik forrás azt mondta, Randy Gonzales egy hospice-házban halt meg szerda reggel.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!