Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

3 csillagjegy, akik 2020-ban nagyon szerencsések lesznek a szerelemben! Lehet, hogy lánykérés lesz a vége!

Ha az alábbi 3 csillagjegyhez tartozol, az előtted álló hónapok remek hírekkel szolgálhatnak számodra, és még előfordulhat az is, hogy megkérik a kezed.

Bika

Egy igazán lendületes és eseménydús időszak vár rád, de mielőtt komolyabb döntést hoznál, jól fontold meg. Ne kapkodd el a választ, ha egy érzelmi válaszút előtt állsz. Még, ha a világ legnagyobb gyémántját is villantják meg előtted, hallgass a szívedre!

Az Uránusz segítségedre lesz abban, hogy a lehető legjobban alkalmazkodj a változásokhoz, ami eddig nagyon nehezedre esett. Napról-napra egyre spontánabb leszel, gyorsan és könnyen hozol határozott döntéseket. Nagy az esély arra, hogy ebben az évben megkérik a kezed, dönts okosan, és hallgass a szívedre.

Szűz

Nagyon fontos számodra a stabil, kiszámítható élet, és ezt csak egy megbízható partner társaságában tudod elképzelni. Éppen ezért csak hosszútávú kapcsolatban tudsz gondolkodni, így nem pazarlod az időd olyan személyekre, akik nem gondolják komolyan a dolgokat.

A Szaturnusz és a Plútó hatására most végre beköszönt a stabilitás az életedbe, és egy komoly előrelépés "forgatja fel" ezt az éved. Úgy érzed készen állsz akár a házasságra is, annyira biztos vagy az érzéseidben.

Skorpió

Elsőre mindig nagyképűnek és zárkózottnak tűnsz, viszont, ha valaki jobban megismer, rájön, hogy milyen mély érzések bujkálnak benned. A hosszútávú kapcsolatok híve vagy, még akkor is, ha időnként szeretsz flörtölni.

Kiszámíthatatlan és kissé féltékeny típus vagy, de, ha sikerül olyan partnert találnod, akiben megbízol teljes mértékben, akkor valóságos kezesbáránnyá változol. Ez az éved felhőtlen lesz, végre megszabadulsz azoktól a problémáktól, melyek egy jó ideje emésztenek, és, ha minden jól megy, az igaz szerelem is rád talál.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!