Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egyes csillagjegyek nagyon nehezen, vagy soha nem találják meg a lelki társukat. Egész életükben azért harcolnak, hogy megtalálják az igazit, de csalódottan és szenvedéssel telve élik napjaikat.

Az alábbi csillagjegyek nem túl szerencsések a szerelemben. Ha te is ezek közé tartozol, hidd el, hogy az élet egyedül is szép tud lenni, csak engedd el magad, és élvezd minden pillanatát. Meglátod, ha feladod a görcsös ragaszkodást, sokkal könnyebben fogsz párt találni.

Oroszlán

Az Oroszlán nő nagyon nehezen talál lelki társat, és mindez leginkább a görcsös ragaszkodása miatt van. Ha kapcsolatba kerül is valakivel, annyira rövid gyeplőn tartja, hogy partnere nem sokáig bírja ki mellette. Nagyon féltékeny típus, állandóan ellenőrzi a partnerét, viszont neki szüksége van a személyes térre és szabadságra.

Skorpió

A Skorpió nő kedves, megértő, és figyelmes, viszont néha túlságosan is lusta egy kapcsolat ápolásához. Számára tökéletesen megfelel a távkapcsolat is, csak ne kelljen túl sokat mozdítani benne, a legjobb, ha magától mennek a dolgok. Közömbössége közrejátszik ahhoz, hogy nem tart túl sokáig egyetlen kapcsolata sem. Nem igazán tudja kimutatni az igazi érzéseit, ezért nehezen talál párt magának.

Vízöntő

Nagyon nehezen találja meg az ideális partnert, egész életében ezért harcol, és szenved is tőle rendesen. Néha túlságosan magába forduló, nem nevet a vicceken, és önálló programokat szervez, partnerét kihagyja a legfontosabb dolgokból. Túlságosan szerelmes típus, képes bárkibe pillanatok alatt beleszeretni, majd aztán szenved a csalódástól.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!