Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mit tartogat számodra a 2020-as év tavasza?

Ez a tavasz tökéletes időszak lesz az álmaid teljesítésére, éppen ezért koncentrálj befelé, és figyelj arra, mi is a legfontosabb dolog most az életedben. A tavasz megújuló energiái segítségedre lesznek abban, hogy álmaidat valóra váltsd.

Kos

Szerelmi téren sok változást hozhat számodra ez a tavasz. Ha egyedülálló vagy, most biztosan fogsz találkozni a nagy Ő-vel, viszont, ha már egy ideje tartós párkapcsolatban élsz, akkor egy nagyon harmonikus, és kiegyensúlyozott időszak vár rátok. Ismét visszatérnek a lepkék a gyomrodba, rózsaszín felhőket von köréd a tavasz.

Bika

Megütheted a főnyereményt! Ha eddig nem lottóztál rendszeresen, itt az ideje, hogy befektess egy-két szelvénybe. De egy szerencsés befektetés, vagy örökség is hozzájárulhat akár az anyagi gyarapodáshoz. Ha egy nagyobb pénzösszegre teszel szert, próbáld megőrizni a racionális gondolkodásod, spórolj, tegyél félre a nehezebb napokra is.

Ikrek

"A víz halad, a kő marad"! Ez a mondás nagyon jellemző lesz az életedre az idén tavasszal, ugyanis bár te egy helyben maradsz, néhány barátod szépen le fog morzsolódni mellőled. Most megtudhatod, hogy ki az, akire a bajban is számíthatsz, és nem csak kihasznál, mikor a helyzet úgy kívánja.

Rák

Rá fogsz jönni, hogy a pénz nem minden az életben. Próbáld egy kicsit jobban értékelni a körülötted lévő embereket, ha nem akarsz teljesen egyedül maradni. Szentelj több figyelmet másokra, és vedd észre, mennyi mindent megtesznek érted az ismerőseid. Ne félj kimondani a "köszönöm" és "szeretlek" szavakat, és az életed teljes egészében megváltozik.

Oroszlán

Az egészség a legfontosabb a világon. Az év elején kisebb problémákkal küzdöttél, de tavaszra valósággal új életre kelsz, és sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, mint eddig valaha. Az optimista világszemléleted sok mindenben segítségedre lehet!

Szűz

Olyan szép dolgokat tartogat számodra ez a tavasz, mint a béke, a harmónia, a szeretet és szerencse. Régóta álmodozol ennek a tökéletes állapot eléréséről, és most végre eljött az idő, hogy harmóniába kerülj önmagaddal. Mindig is nagyon odafigyeltél a testi és lelki egészségedre, és ezután se hanyagold el.

Mérleg

A sok munka után most végre megkapod a jól megérdemelt jutalmadat. Olyan meglepetésekben lesz részed, amiről eddig álmodni sem mertél. Most végre teljes egészében élvezheted az életet. A jó dolgok akkor következnek be, amikor a legkevésbé számítasz rájuk. Lehet, hogy jót tenne, ha a saját főnököd lehetnél, elgondolkozhatsz esetleg egy vállalkozás indításán.

Skorpió

A tavasz egy nagyon fontos találkozást tartogat számodra, egy társasági összejövetelen meg fogsz ismerkedni a lelki társaddal. Légy óvatos, hiszen egy olyan személy is megjelenhet az életedben, aki szakmailag hátráltat, és akadályokat próbál állítani eléd. Kissé alább kellene hagynod a maximalizmusodból, mert különben rövid időn belül akár munkamániás is lehetsz.

Nyilas

Nagy az esély arra, hogy profi szakemberekkel ismerkedj meg a következő hónapokban, és ez a találkozás komoly fejlődést jelenthet a karrieredben. Híres és sikeres lehetsz, csupán észre kell venned, és ki kell használnod a kínálkozó lehetőségeket. Járj egy kicsit nyitottabb szemmel és szívvel.

Bak

Most végre megkapod méltó jutalmad az élettől. Kivirulsz, kiteljesedsz, és az egész életed átalakul az idén tavasszal. A jó tettek helyébe százszorosan kapod vissza a jót az élettől. Ha akadnak is apró akadályok, könnyen legyőzöd őket.

Vízöntő

Az utóbbi időben igen erős érzelmekkel kellett megküzdened. Még, ha sokszor úgy érezted is, hogy már nem bírod tovább, hidd el, hogy ezek mind hozzásegítettek abban, hogy könnyebben vedd az élet akadályait. Logikusan építed fel az életed, tervezel, és, ami a legfontosabb, nem halogatsz, hanem véghez is viszed a terveidet.

Halak

Sokkal boldogabb leszel, mint eddig valaha, hiszen egy új kis élet érkezésére vársz. Tele vagy tervekkel, szeretettel és pozitív energiával, az élet legcsodálatosabb érzését élheted át. Úgy érzed semmi baj nincs a világon, és te vagy a legboldogabb ember a Földön.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!