Döbbenetes esetről számolt be az RTL Híradó: egy csaknem három éve halott asszonynak küldött levelet az egyik egri takarékszövetkezet.

Orosz Ferencné 2016. novemberéig vezetett ott számlát, két és fél éve azonban meghalt. Ennek ellenére nemrég mégis bedobtak a postaládájába egy levelet, ami a banktól jött.

Fia vette át az iratot, aki alig akart hinni a szemének. Nemcsak magán a levelen döbbent le, hanem a címzésen is, ugyanis

édesanyja neve mellett az "elhunyt" szó is szerepelt.

A férfi szerint felháborító, hogy bár tudták a takarékszövetkezetnél, hogy az asszony meghalt, mégis kipostáztak neki egy levelet.

"Morbid módon még arra is utalnak, hogy minél előbb váltson számlacsomagot, és ehhez a kollégáik szívesen nyújtanak segítséget"

- részletezte a levél tartalmát az asszony fia.

A bank ráadásul azt is beleírta a szöveg végére, hogy bíznak benne, hogy továbbra is elégedett lesz az egykori ügyfél a szolgáltatásukkal.

A történtek miatt Orosz Ferenc panaszt írt a takarékszövetkezetnek, amely írásban azt válaszolta az RTL Híradónak, hogy egyedi hiba történt.

Az egyik kolléga véletlenül rossz helyre, a megjegyzés rovat helyett az ügyfél törzsadataihoz, a név mellé írta az elhunyt szót.

Végül elismerték a hibát és elnézést kértek az elhunyt asszony hozzátartozójától.

Az RTL Híradó riportja: