Pénz hullott az amerikai Georgia állam egyik autópályáján a kocsikra, amikor felborult és 175 ezer dollárnyi készpénzt szórt szét egy páncélautó. A helyi hatóságok tájékoztatása szerint a jármű oldalsó ajtaja nyílt ki, innen repkedtek szét a bankjegyek.

Az autópályán azonnal sorra álltak félre kocsijaikkal az emberek és elkezdték begyűjtögetni a szétszóródott pénzt. A rendőrök és a páncélautó őrei csak mindössze pár száz dollárt tudtak begyűjteni, az összeg többi része „eltűnt”.

A jelenetet többen le is videózták és feltöltötték a közösségi oldalakra, aminek a rendőrök is örültek, hiszen több felvételen látszanak a rendszámok és könnyebb lesz majd felkutatniuk azokat, akik vittek a pénzből. A szétszóródott pénzt eltenni ugyanis bűncselekmény, és akár lopás vádjával is eljárást lehet indítani azok ellen, akik vittek el pénzt.

Robert Parsons őrmester a CNN-nek azt mondta, szerencsére voltak jólelkű emberek is, akik visszahozták a pénzt. Néhány napon belül már 5 ember jelentkezett, összesen pedig 4 400 dollárt adtak le.