Juhász Szép Anna nem túl kedves kommenteket kapott a haja miatt, most videóban válaszolt ezekre.


Több mint 140 ezren követik a Remény Farm TikTok-csatornáját, amin „egy pici farm mindennapjait” mutatja be Juhász Szép Anna és Goldmann Dávid. Vannak olyan tartalmaik, amiket már több mint kétmilliószor néztek meg.

Legutóbbi videójuk viszont egy kicsit kilóg a többi közül, ebben ugyanis Anna nem az állatokról, vagy a mindennapi feladataikról beszél, hanem a saját hajáról. Sok kommentet kapott ugyanis azzal kapcsolatban, hogy ilyen fiatalon miért őszül ennyire. Ezek egy része pedig „nem volt valami kedves”.

- kezdte mondandóját a tiktoker.

Elmesélte, hogy a szülei Romániában, a rendszerváltás után rengeteget dolgoztak azért, hogy neki és a nővérének majd jobb életük lehessen. A nagypapája vigyázott rájuk az idő nagy részében. Ő adott nekik reggelit, vitte őket óvodába, iskolába, tanított nekik népdalokat, mondott mesét.

- mondta.

Reméli, hogy „egyszer eljut majd oda az emberiség, hogy mindenki megtanulja elfogadni önmagát, és senkit sem bántunk majd a kinézete miatt”.

A videóra már számos pozitív komment érkezett. Többen azt írták Annának, hogy ő így is gyönyörű, és csodaszép a haja. Több „sorstársa” is hozzászólt, akik megosztották, hogy ők is egészen fiatalon elkezdtek őszülni.

@remenyfarm Válasz @Renatohorvath10 részére Te mitől vagy más? ??? #reményfarm #ősz #haj #őszhaj #farm #tanya #vidék #fenntarthatóság #szabadtartás #hajviselet ♬ eredeti hang - Remény Farm


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!