Az érvei a megszokottakon túl a valószínűtlenül komikusakig terjednek. Mindazonáltal az elutasításcunami mellett voltak, akik megköszönték neki, hogy volt bátorsága felvállalni az álláspontját.


Ellie Gonsalves ausztrál modell az Instagram-oldalán osztotta meg listáját, amelyen összesen 118 indokot sorol fel, hogy miért nem szeretne gyereket vállalni, írta meg az Independent.

Az ellenérvek között Ellie leírja, hogy tart például a haj kihullásától vagy a vagina mássá válásától, megduzzadhat az orra vagy a szülés utáni legalább hat hétig tartó szextilalom, továbbá a reggeli rosszullétek is riasztják őt.

Még annak a lehetősége is felkerült a listára, hogy az anyaméhben a magzatok megölhetik az ikertestvérüket, vagy azzal kapcsolatos félelmét is megfogalmazta, hogy gyerek a későbbiekben zsarnokká válik vagy túlságosan erőszakos, esetleg idegesítő lesz. A modell számára az is elriasztó, hogy a szülés során bármiféle komoly komplikáció is felmerülhet, aminek következtében a baba akár meg is halhat.

ELLIE GONSALVES (@ellie_gonsalves) által megosztott bejegyzés

Bár mindez csak a Ellie véleménye volt, a kommentelők vitába szálltak vele, de ez várható is volt. Voltak, akik kifejezetten károsnak tartották, hogy megosztotta a listáját, de akadtak olyanok is, akik megdícsérték azért, hogy vállalni merte véleményét.

Az egyik ellenző így fogalmaz:

Más viszont ezt írta:

Bár Ellie valószínűleg komolyan gondolta, amit írt, sose felejtsük el, hogy nem másoknak írta elő, mit tegyenek, csupán saját véleményét szedte pontokba.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!