3,9 millió forintot kellett volna az élettársa halála után kifizetnie annak fiának örökségként. Egy nő érkezett végül megmentőként, aki kifizetett mindent, de a lakás az ő nevére került.


Pár hónapja történt meg a budapesti kisnyugdíjas nénivel, hogy a végrehajtó majdnem mindent leemelt a számlájáról, és csak 11 ezer forintot hagyott rajta. Nem túlzás: ez éhen halni sem elég. Erzsébetnek meghalt az élettársa, és utána örökölte a kis újpesti garzont, ahol addig éltek, de az elhunyt férfi fia peres úton követelte az örökség úgynevezett köteles részét. Erzsébetnek 3 milliót kellett volna fizetnie, amit persze nem tudott előteremteni, és mire a végrehajtóhoz került az ügy, már 3,9 millió forint lett a tartozás - írja a Blikk.

Mikor a lap ezt megírta, valamennyi adományt kapott a 78 éves néni, de ebből még nem tudta volna rendezni a tartozást. Ekkor jött a megmentő, aki először bevásárolt a néninek 77 ezer forintért, és haza is vitte neki a pakkot. Andrea a befizetetlen csekkeket is elkérte tőle, és befizette helyette.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!