Fiatalkorunkban hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy mindenben nekünk van igazunk, de csak az életkor haladtával, rendszerint utólag döbbenünk rá, hogy mennyire rosszul is gondoltuk a dolgokat. 30 éves korunkra azonban eljutunk arra a szintre, hogy már sokkal bölcsebben átlássuk a világ dolgait, és mosolyogva emlékezzünk vissza a 10 évvel ezelőtti hibáinkra.

Most megmutatjuk, hogy mik azok a legtipikusabb dolgok, melyekkel kapcsolatban nagyon megváltozik a véleményünk 20 és 30 éves korunk között.

Az életkor haladtával megértjük, hogy a hasznos születésnapi ajándék nem az elrontott ünnep, hanem a törődés igazi jele.

A vásárlásnál fontosabbá válik a kényelem, mint a szépség.

Utazáskor sokkal fontosabbá válik a kényelem. Már nem akarunk vándorolni és bulizni, csak pihenni és kikapcsolódni.

A szülőknek legtöbbször igazuk van. Bármennyire sértőnek tűnnek is a szavaik, ez csak azért van, mert őszinték.

Nem az számít, hogy ki ígéri le nekünk a csillagokat az égről, hanem az, hogy ki az, aki teljesíti minden ígéretét.

Nem érdeklünk másokat. A tengerparton is mindenkinek meg van a maga dolga és gondja, senki nem fog azon töprengeni, hogy kövér vagy-e vagy sem.

Meg kell tanulnod nemet mondani. Néha nehéz, de amint elkezded jobban értékelni a személyes tered kényelmét és fontosságát, képes leszel rá.

A drága kozmetikumoknak van egy olcsó alternatívája: a pihentető fürdő és a hosszú alvás. Az első és legfontosabb, hogy miként bánunk önmagunkkal.

Nem érdemes olyan fontos dolgokon spóroljunk, mint a jó minőségű ágymatrac, a kávé, vagy a kényelmes melltartó.

Az a barát, aki szereti a pletykákat, az rossz barát. Ne feledd, hogy amit neked mond másokról, ugyanazt mondja a hátad mögött rólad is.

A szépség utáni vágy elhalványul, a kedves, támogató és megértő partner iránti vágy viszont fontosabbá válik, mint valaha.

Forrás: liked.hu

Mi a véleményed?


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!