Tízmillió forintos nyomravezetői díjat kap, aki egy 2006-ban eltűnt, nyomozási adatok szerint meggyilkolt szentesi nő ügyével kapcsolatban információval tud szolgálni - közölte a ORFK Kommunikációs Szolgálata hétfőn a rendőrség honlapján.

A nyomozás adatai szerint

K. Judit 2006. júniusában albérletéből - kétéves gyerekét egyedül hátrahagyva - ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet.

Az eltűnésével kapcsolatban beszerzett adatok és információk alapján az anyát megölhették.

A pénz annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt szolgáltat, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti.

hirdetés

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve annak elkövetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodánál, illetve bármelyik rendőri szervnél. Névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá a KR NNI – munkaidőben hívható – 06-1-550-2428 telefonszámán, vagy a 107 és 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


hirdetés