A Story magazinnak adott interjút Kövesdy Zsolt, azaz Zsolt gazda, akit a Házasodna a gazda című műsorból ismertek meg a magyar tévénézők. Sokáig úgy tűnt, a gazda párra talált a műsor végén, ám ez nem így lett.


De a lapból kiderült, hogy Zsolt gazda a műsoron kívül ugyanakkor hamar megtalálta társát, olyannyira, hogy már egy eljegyzés is történt köztük.

A műsornak köszönhetően keresett egy hölgy, és elkezdtünk ismerkedni, augusztusban aztán már valóban komolyra fordult a kapcsolatunk ezzel a bizonyos hölggyel. Megkértem a kezét, és igent mondott. Úgyhogy kezdhetjük tervezni az esküvőt. Olyan jogi területen dolgozik, ami miatt nem mutathatom meg a nyilvánosságnak, de ezt nem is nagyon bánom. Annyira gyönyörű, hogy jobb, ha más férfiak nem is látják, mert a végén még le akarnák csapni a kezemről.

A nő tetszését nem nyerte el a műsor azon része, mikor a gazda más nőknek csapta a szelet, sokszor csókcsatákba bonyolódva velük.

Egy-két felvétel rosszulesett neki. Különösen a randevúk, a csókjelenetek, de szerencsére mindent meg tudunk beszélni, így ezeken is felül tudtunk kerekedni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!