Egy ideje ismét fellép, de csak gyerekeknek énekel. És bár nagyon szeret gyerekzenét csinálni, mostanában elgondolkodott rajta, hogy ismét felnőtteknek is énekeljen.


Kovácsovics Fruzsina a Csillag születik első évadában tűnt fel, majd pár év után abbahagyta az éneklést, és elment óvónőnek.

Néhány éve ismét zenél, gyerekdalokat ír és ad elő, most pedig a Palikék Világában mesélt a karrierjéről, és arról hoyg miért hagyta abba az éneklést.

A Csillag születik után minden jól alakult szakmailag, de ő mégis boldogtalan volt, és hétköznapi életre vágyott:

– mondta az énekesnő.

„Az, amiket én tapasztaltam a média világában húszévesként, kijőve egy burokból… Olyan dolgokra gondolok, amik igazából talán nyílt titkok, hogy mi folyik a színfalak mögött. Nem a tévéműsorokról beszélek, ott csak a stresszt tapasztaltam, inkább a rendezvényekről, gálákról, díjátadókról. Megalázó helyzetek, ki kavar kivel, hogyan, miként… Nem akarok belemenni, mert ez egy olyan téma, amiről sokan tudnak, ilyen kimondatlan dolgok”

– tette hozzá.

Kiderült, hogy ugyan nagyon szeret gyerekzenét csinálni, de lehet, hogy már újra énekelne felnőtteknek is. Fluor Tomit szokta nyaggatni, hogy egy Welhello-koncerten felléphessen velük. „Szerintem be fogja adni hamarosan a derekát” – mondta.

Szerintem itt van a kulcs, hogy amikor felnőtteknek szóló zenét csináltam, azt éreztem, hogy nem vagyok jó benne, hogy nem olyan az egésznek a fogadtatása, ami engem épít, ami nekem jó, ami jó, vagy ami tölt.”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!