A modell az elmúlt időszakban két különböző embertől kapott sokkoló üzeneteket. Az egyiket már el is kapták a hatóságok.


A jogászként dolgozó modell a Palikék Világa – Ilyen az élet című műsorban mesélt arról, hogy az elmúlt időszakban két különböző embertől kapott sokkoló üzeneteket. Az egyiket már el is kapták a hatóságok.

– nyilatkozta Linda. Az üzenetek Instagramon keresztül érkeztek különböző profilokról, és tartalmukban az életét és családját fenyegették.

– sorolta a rémisztő üzeneteket. Bár először azt hitte, hogy mindez egyetlen embertől jön, a profilok letiltása után egy hét múlva újra elkezdtek érkezni hasonló fenyegetések.

Linda azt is hangsúlyozta, hogy bár a véleménynyilvánítást elfogadja, nem tűri, hogy valótlan állításokat terjesszenek róla a közösségi médiában.

„Akkor szokott nálam elgurulni a gyógyszer, ha valótlan állítás történik, ami már bűncselekmény kategóriájába esik. Ha például valaki azt mondja, hogy az én ruhamárkám egy pénzmosoda, az már rágalmazás, becsületsértés, és rontja az üzletem hitelét” – mondta Linda, aki ilyen esetekben jogi útra tereli az ügyet.

(via Blikk)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!