Zámbó Jimmy középső fia Ausztriában dolgozik három műszakban. Apja tanította arra, hogy az embernek saját magának kell elérnie a sikereit.


Zámbó Jimmy középső fia, Zámbó Szebasztián emlékezett vissza édesapjára. Azt is elmondta, hogy amit az életben elért, azt önerőből tette, nem pedig apja nevének hátszelével.

Szebasztián elmondta a Borsnak, hogy vendéglátói főiskolára járt, majd a vendéglátásban helyezkedett el és dolgozott 15 évig, utána a menyasszonyához költözött Ausztriába.

"Itt az a jó, hogy engem senki nem ismer. Aki megismert, Szebasztiánként ismert, nem Jimmy fiaként. Amit elértem, azt önerőből tettem" - mondta.

Egy proteines italokat készítő cégnél dolgozik, ahol a gépeket kezel, saját magának harcolta ki, hogy elismerjék az emberek.

Természetesen mérhetetlenül büszke vagyok arra, amit elért. De fontosnak tartom leszögezni, hogy nem édesapámból élek! Saját keresetem, saját pénzem van. Nem is lovagoltam sosem a nevén, vagyonán sem. Hozzátenném, két hivatalos jogörököse van, én nem kapok egy forintot sem. De erről többet nem mondhatok."

Régóta kap negatív kommenteket is:

"Szíven ütött, mikor azt láttam a kommentek között, hogy én hátradőlve apu vagyonából és hírnevéből élek. Ez nem igaz. Három műszakban dolgozom, most is reggel 7-re értem haza. Sosem volt büdös a munka, sőt vallom, hogy a munka nemesít. Jobban megbecsülöm önmagam, ha tudom, hogy a saját pénzemből tudok költekezni" - mondta, és hozzátette: erre is Zámbó Jimmy tanította.

Én is dolgozom rajta, hogy én is valaki legyek, azt mondják: á, igen, a Szebasztiánt ismerem! Mert én is egy különálló ember vagyok, nem csupán „Jimmy fia”. Sosem éltem vissza a nevemmel, nem volt rá példa, hogy ha egy étteremben nem volt asztal, akkor azt mondtam volna, hogy márpedig legyen, mert Jimmy fia vagyok. Amit apu elért sikert, az az övé, nem az enyém. Én a saját szárnyammal szeretnék szállni."


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!