Az énekes fia szerint Zámbó Jimmynek és a szerdán elhunyt dalszerzőnek van egy eddig kiadatatlan közös munkája.


Zámbó Krisztiánt is megrázta id. Kaszás Péter halála, írja a Bors. A 77 éves korában szerda hajnalban elhunyt dalszerző írta Krisztián apjának, Zámbó Jimmynek több nagy slágerét is, melyek közül talán a legismertebbek a Bukott diák, a Szeress úgy is, ha rossz vagyok és az Egyszer megjavulok én.

Nem csoda, hogy Jimmy és Kaszás Péter a munkakapcsolaton kívül egy idő után jó barátok is lettek, de még az énekes fia is jóban volt vele.

„Nagyon-nagyon sajnálom... Közelről ismertem őt apu által, sokat dolgoztak együtt. Én is tartottam vele a kapcsolatot ameddig tudtam, de sajnos az utóbbi időben már nem volt alkalmunk beszélni a betegsége miatt. Az biztos, hogy egy csodálatos művészt vesztett el a világ, de én hiszek abban, hogy most már apuval írják a dalokat” – mondta a lapnak szomorúan Zámbó Krisztián, majd azt is elárulta, hogy apjának és a dalszerzőnek van még egy kiadatlan közös munkája.

„A legjobb tudomásom szerint van egy dal, amit apuval nem fejeztek be. Felveszem majd a kapcsolatot a feleségével, és az emlékükre szeretném ezt majd befejezni.”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!