Végül a zsűritag együtt akart távozni a kiesett versenyzővel, akit a többiek kíméletlenül kiszórtak a válogatón.


Az X-Faktor legutóbbi válogatóján nem akármilyen jelenetek játszódtak le: Bodács Judit érkezett a színpadra, aki már a bemutatkozó videójában elmondta, hogy az éneklés az élete legfontosabb része, és zenei hallását édesapjától örökölte.

„Azt gondolom, hogy nagyon könnyen megragadnak a fülemben a dallamok, és nem hamisan éneklem vissza őket, legalábbis a visszajelzések alapján” – mondta Judit, hozzátéve, hogy leginkább a popdalok állnak jól neki, de bluest, jazzt, rockot és még operát is szívesen énekelne.

Azonban az álmai szertefoszlottak, amikor az énektudása nem nyűgözte le a mentorokat. Gáspár Laci viszont a maga módján mégis élvezte Judit előadását, és közbenjárásával háromszor is újrapróbálkozhatott! Minden egyes alkalommal újabb dalt adott elő, de hiába.

Az utolsó próbálkozás előtt Gáspár Laci nem adta fel, még a kulisszák mögül Pápai Jocit is behívta a stúdióba. Joci elfoglalta Majka helyét a zsűriben, és hamarosan Gáspár is csatlakozott Bodácshoz a színpadon, ahol együtt énekelték a Nox Százszor ölelj még! című dalát.

Majka ekkor visszatért, és csatlakozott a bulihoz: elkezdett táncolni a színpadon, majd kézen fogta Juditot, és levezette a színpadról.

A versenyző végül távozott, de Gáspár és Pápai igyekeztek vidáman elbúcsúzni tőle, míg Majka a műsorvezető Miller Dávidra bízta a helyzet megoldását: „Dávidka, oldd meg ezt a problémát, jó?” – kérte kollégáját a rapper.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!