Kern 523. alkalommal játszotta el Allan Felix szerepét a Játszd újra, Samben, amivel kapcsolatban egy interjúban elmondta, hogy erre az előadásra már nincs szüksége próbákra, ellenben 40 éve ugyanazt a ballonkabátot hordja, mint az első alkalommal.


Hatalmas elismerést kapott Kern András, aki negyven évvel ezelőtt, 1983. november 7-én kezdte el játszani a Vígszínházban a Játszd újra, Sam! című romantikus vígjáték főszerepét, amit Woody Allen 1972-es filmje után írták át színdarabra. A filmben egyébként Woody Allen mellett Diane Keaton látható a főszerepben.

A kerek évforduló kapcsán most

aki megköszönte az elmúlt 40 év kitartó munkáját, és azt kívánta, hogy még 20, 40 vagy akár 60 éven át folytassa Kern ezt a kivételes munkát.

@annabarany Játszd újra Sam! 40 éve!!!! @Vígszínház #játszdújra #negyvenéve #pestiszinhaz #kernandras #woodyallen ♬ eredeti hang - Anna Bárány

Kern András 523. alkalommal játszotta el Allan Felix szerepét, amivel kapcsolatban egy interjúban elmondta, hogy erre az előadásra már nincs szüksége próbákra, ellenben 40 éve ugyanazt a ballonkabátot hordja, mint az első alkalommal. Ahogy a színész elmondja, nem jó menet közben lecserélni a kellékeket, hiszen Darvas Ivántól megtanulta, hogy csak a régi tudja a szöveget. András körül már mindenki lecserélődött a színdarabban, az elején még Halász Judittal játszották a főszerepet, most már hosszú ideje azonban Hegyi Barbara oldalán látható.

Forrás: RTL


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!