Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, Will Smith kisebbik fia, Jaden tegnap betöltötte az 21-et, abból a szerencsétlen apropóból, hogy apja elárulta az őt köszöntő posztjában, hogy részben a tequilának köszönhető megfoganása.

Will Smith fia születésnapja alkalmából elárulta, hogy részben a tequilának köszönhető, hogy összehozták

Létezik rosszabb alkalom egy ilyen információ megosztásához? Létezik jó alkalom egy ilyen információ megosztásához?

Jaden egyébként fiatal kora ellenére már sikeres színész, zenész, és több vállalkozása is van. Gyakorlatilag beleszületett a sikerbe, ugyanakkor nem teljesen hálátlan. Nemrég például vízforgalmazó cégén keresztül ingyen ivóvizet juttatott Flintbe, ahol régóta híján vannak tiszta víznek. Tegnap pedig születésnapja alkalmából egy óriás fekete büféautóból osztott ingyen vegán ételt Los Angeles hajléktalanjainak. Jaden ezt írta az erről szóló Instagram-posztja alá:

Az I Love You étterem egy kezdeményezést, ami célja, hogy megadja azt az embereknek, amit megérdemelnek, egészséges vegán kaját ingyen. Ma elindítottuk az első büféautónkat. Legyetek figyelmesek, mert ez csak az első a sok közül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The @ILoveYouRestaurant Is A Movement That Is All About Giving People What They Deserve, Healthy, Vegan Food For Free. Today We Launched Our First One Day Food Truck Pop-Up in Downtown LA. Keep A Look Out Because This Is The First Of Many #JADENinc

Jaden (@c.syresmith) által megosztott bejegyzés, Júl 7., 2019, időpont: 5:05 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Michael Kovac/Getty Images, The Environmental Media Association


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!