A társkereső realityben Bibi megpróbálta elnyerni Zsolt gazda szívét, aztán a ValóVilágban próbált szerencsét.

Pár hónapon belül két RTL-es műsorban is szerepelt Szabados Bianka, vagyis Bibi. Először szeptemberben adásba került Házasodna a gazda című társkereső reality-ben mutatkozott be, ahol Zsolt gazda szívét próbálta elnyerni. A műsor egyik legemlékezetesebb szereplője lett nagyszájú, sértődős, a véleményét mindig megmondó lányként, és bár sikerült csókolóznia is a gazdával, végül nem ő lett a befutó - amit elég nehezen viselt.

Két hónapra rá pedig a ValóVilág első beköltözői között láthatták viszont a nézők Bibit, akkor már némileg más külsővel. A valóságshow-ban is az egyik legmegosztóbb játékos lett, végül első párbaján vesztett, így szilveszterkor el kellett hagynia a villát.

A ValóVilágban ezen a héten zajlik a Tanya hét, mely során a Házasodna a gazdából megismert Zsolt gazda irányítja és tanítgatja a villalakókat. És ha már ő visszatért az RTL képernyőjére,

Az újratalálkozásnál eleinte kissé feszélyezett volt a hangulat Zsolt és Bibi között, de hamar túlléptek rajta, és csak a feladatra koncentráltak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!