Az idei gálán is akadt néhány nagyon rosszul elsült ruhaválasztás.


Az Oscar-díjátadó hosszú ideje már nemcsak a filmekről, de a hírességek megjelenéséről is szól. Világmárkák versengenek azért, hogy egy-egy sztár az ő ruhájukat viselje a vörös szőnyegen, hiszen ilyenkor az egész világ szeme rájuk szegeződik. Éppen ezért maguknak a celebeknek sem mindegy, mit vesznek fel erre az alkalomra. Ha előnytelen, túl sokat mutató, túl polgárpukkasztó, vagy egyszerűen csak ronda ruhában jelennek meg, kikezdi őket a sajtó és az internet is, de ehhez manapság már elég egy rossz frizura vagy smink is.

Természetesen az idei Oscar-gálán, illetve az afterpartikon is voltak rémes választások, ezek közül mutatunk most be néhányat.

Florence Pugh brit színésznő sminkje és frizurája teljesen rendben volt, de ez a ruha... A pánt nélküli felsőrész és a világos anyag alól kivillanó, testhez simuló fekete rész nagyon jól állt neki, de ez a sok plusz anyag nem kellett volna rá. Mintha az éjszaka összegyűrődött paplanját vette volna fel magára.

Ugyanígy nem értjük Fan Bingbing kínai színésznő választását sem: a testre simuló, csillogó estélyi tökéletesen elég lett volna, a habos-babos zöld rátét csak rontja az összképet.

Rooney Mara ír-amerikai színésznőt iszonyúan sápasztotta ez a világos bőrszínéhez nagyon hasonló színárnyalatú ruha.

A kanadai youtuber, Lily Singh szinte eltűnik ebben a túlméretezett lila öltönyruhában.

Elizabeth Banks amerikai színésznő választása sem volt éppen szerencsés: az óriási ruhakölteményben meg is botlott, amikor felment a színpadra.

Tems nigériai énekes és dalszerző ruhája sem volt túl praktikus: a ruhája felső, fej fölé érő részétől a mögötte ülők nem sokat láthattak.

Allison Williams amerikai színésznő ruhájában nem is tudjuk, mi a legrosszabb, de talán ez a borzalmas, fehér fodros alja viszi a prímet.

Olivia Wilde amerikai-ír színésznő-rendező a Vanity Fair afterpartira vette fel ezt a ruhát, amit sajnos a fekete melltartós rész teljesen elront, közönségessé teszi az egyébként szép, elegáns fehér estélyit.

Chrissy Teigen amerikai modell csillogó, tollas, köves ruhája pedig inkább a riói karneválra való, mint egy Oscar-afterpartira.

Ha a sok béna ruhaválasztás után szeretnél látni egy jó példát, nézd meg, milyen bomba darabban jelent meg az Oscar-gálán Lady Gaga, mielőtt egy teljesen hétköznapi szettben énekelt a színpadon:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!