A 30 éves amerikai nő egy pólóval eltakarta a gyerek arcát, majd folyó víz alá tette a fejét. Eközben mindvégig videóhívásban volt a kisfiú apjával.


Vízlocsolással kínozta, majd a fagyasztóba tette a kisbabáját egy oregoni nő, hogy tesztelje, a gyerek apját érdekli-e még a kicsi és ő, írja a Metro. A rendőrség akkor érkezett a házhoz még 2021-ben, amikor Sharday McDonald javában videóhívásban kiabált a férfival.

- óbégatta a 30 éves nő. McDonald egy takaróban tartotta a gyereket, amikor kinyitotta az ajtót a kopogtató rendőröknek.

A kisfiú apja később megmutatta a zsaruknak a McDonalddal folytatott videóhívást. Eszerint a nő egy pólóval takarta el a gyerek arcát, miközben vizet locsolt rá, majd a fagyasztóba dugta.

McDonaldot a letartóztatása után azt mondta a rendőröknek: sajnálja a tettét, de látni akarta, hogy a férfit mennyire érdekli még ő és a gyerek. Egyúttal így próbálta rávenni az apát, hogy visszatérjen hozzájuk. A nő a bíróságon elimerte, hogy dacból tette folyó víz alá a gyerek fejét, majd tuszkolta a fagyasztóba, de egyáltalán nem állt szándékában végezni a kicsivel.

McDonaldot kedden 30 nap börtönbüntetésre ítélték a két éve történtek miatt, ahonnan legkorábban október 6-án szabadulhat. Azt nem tudni, hogy a gyerek azóta milyen állapotban van és ki vigyáz rá.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!