Az üzletember sokmindent elárult arról is, hogy milyen volt a kapcsolatuk a producerrel.


Családi "titkokat" is elmesélt Visváder Tamás és Palácsik Lilla - Vajna Timi húga - a Hevesi házaspárral folytatott beszélgetésükben. Többek között arról, hogy milyen volt a kapcsolatuk Andy Vajnával a hétköznapokban.

Az üzletember elmesélte, hogy sógora nem vette jó néven, ha ők a médiában szerepeltek. De erre maguk sem vágytak, szívesebben tartották távol magukat a nyilvános megjelenésektől. Az volt a céljuk, hogy "normális" életet élhessenek, ezért is nem tettek ki fotókat a családjuk életéről. Ugyanakkor őket is többször felhívták, hogy meséljenek magukról, vagy a közösségi oldalukról szedtek le róluk privát fotókat. Kínos esetként élték meg, hogy az esküvőjükre is bejelentkezett a sajtó. Andy Vajna rossznéven is vette, hogy az ott készült fotókon ő is szerepelt és még címlapra is kitette az egyik újság.

Visváder Tamás azt is elárulta, hogy egyfajta példaképként tekintett a producerre. Ugyanakkor szerinte nehezen megfejthető ember volt.

Ezt kimondom, bármennyire is nem szép dolog, de én nem vágyom olyan nagy vagyonra, mint ami neki volt, mert azt láttam rajta, hogy ez nem feltétlenül ad egy alapboldogságot" - tette hozzá. De úgy vélte, hogy az életigenlése azonban példaértékű volt.

"Taszította, ha valaki panaszkodik. Tök mindegy, hogy miről: betegségről, magánéletről, házasságról. Egyszer elhallgatta, de az biztos, hogy még egyszer nem ült oda hozzá. Ezért nagyon figyelt arra, hogy 60 pluszos társasággal se nagyon keveredjen, mert egyszerűen nem akarta ezeket a panaszokat hallgatni".

VIDEÓ: Visváder - Palácsik házaspár és Hevesi házaspár

Forrás: Story


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!