A Thort alakító színész több időt szeretne a családjával tölteni.


Egy időre visszavonul a színészettől Chris Hemsworth, mert több időt szeretne a családjával tölteni. Az IGN cikke szerint

A Marvel-filmek Thorjaként ismerté vált Hemsworth a National Geographic-nak forgatta a Limitless című dokusorozatot. Ebben a színész több érdekes módszert is kipróbált, amivel a tudomány az emberi életet próbálja meghosszabbítani. Ennek keretében elvégeztek rajta egy részletes genetikai vizsgálatot is, ami feltárta, hogy két úgynevezett APOE4 génnel is rendelkezik - ez pedig jelentősen növeli nála az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát.

A Disney+-on futó sorozat készítői felajánlották Hemsworth-nek, hogy kivágják a műsorból azt a részt, amikor megtudja a diagnózist, ő azonban ezt elutasította, mert ezzel is szeretné motiválni az embereket arra, hogy jobban figyeljenek az egészségükre.

Hemsworth az IGN-nek arról beszélt, hogy a Limitless sajtóturnéja után befejezi azokat a munkákat, amikre már leszerződött, majd egy ideig nem vállal el újabb felkérést. Ahogy fogalmazott:

Hemsworth nemrég arról is beszélt egy interjúban, hogy egy ötödik Thor-filmet még megcsinálna, de a 40 felé közeledve már szögre akasztaná a szuperhős gúnyát.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!