A szervezők szombaton adtak ki egy közleményt, miután egyeztettek a biztonságiakkal és a főszervezőkkel. Gabi azt mondta: várnak mindenkit sok szeretettel.


Tóth Gabi vasárnap este fellép a 73. Bányász- és 31. Villamos Napokon Oroszlányban. A rendezvény előtt egy nappal azonban egy terjedelmes tiltólista jelent meg a város Facebook-oldalán, amelyen egy egész sor tárgy szerepelt.

Mint írták,

A helyiek közül sokan felháborodtak a példátlan szigoron, és többen felvetették, hogy a fokozott biztonsági intézkedésekre talán Tóth Gabi és a Fricska fellépése miatt van szükség.

A szervezők azonban úgy tűnik meggondolták magukat, és szombaton egy újabb közleményt adtak ki. Ebben azt írják, hogy egyeztetve a biztonsági személyzettel és a főszervezőkkel (vagyis Oroszlány Város Önkormányzatával) a vasárnapi családi napra kérésünkre az alábbi egyességre jutottak.

  • Nem lesz kötelező a karszalag felvétele. A biztonsági szolgálat e-nélkül is tudja ellenőrizni a megengedett létszámot.
  • Természetesen megengedett a 0.5 literes műanyag palackos üdítő, víz behozatala.
  • Csak azok a korlátozó intézkedések lesznek érvényben, amelyek valóban a személyi- és vagyon védelmet szolgálják.
  • A hatóságok által - 1000 fő - felett meghatározott biztonsági intézkedésről a biztonsági személyzet és a szervezők folyamatosan (szükség szerint) tájékoztatást adnak a helyszínen is.

    Azt is hozzátették, hogy továbbra is tilos a szúró, vágó eszközök és üveg behozatala a rendezvény egész területére. Ezeket a biztonsági személyzet tagjai ellenőrzést követően elveszik a bejáratnál.

    Délután Tóth Gabi az Instagram-oldalán egy 24 óráig elérhető sztorival jelentkezett, miközben épp úton volt Oroszlány felé. Az énekesnő azt mondta:

    (Forrás: Index, Blikk)


    ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!