Péntekig élvezhetjük a jobb időt, aztán megint jön a hidegfront, ráadásul akár az ég is megdörrenhet.


Szerdára a front elvonul, szép napos időben lesz részünk, csak délután kezd délnyugat felől növekedni a fátyolfelhőzet. Legfeljebb reggel az északkeleti határ mentén fordulhat még elő néhol gyenge eső, zápor, de napközben nem fog esni. Nyugaton a déli, máshol a nyugati szél lehet élénk. Hajnalban 4-11, kora délután 14 és 19 fok között alakul a hőmérséklet - írja az Időkép.

Csütörtökön a napos időszakokat időnként zavarhatja felhősödés. Csak néhol fordulhat elő jelentéktelen csapadék. A déli-délkeleti szél egyre többfelé feltámad, a Viharsarokban és a Dunántúlon erős, nyugaton-északnyugaton viharos lökések kísérhetik. Hajnalra pára-, ködfoltok képződhetnek, a minimumok 3 és 11 fok között alakulnak, a maximumok pedig 13-19 fok között.

Pénteken nyugat felől egy újabb hidegfront hoz esőt, záporokat, helyenként megdörrenhet az ég. Napos időszakok reggel, kora délelőtt keleten, délután nyugaton lehetnek. Sokfelé erős, viharos légmozgásra, 14 és 22 fok közötti maximumokra számíthatunk, keleten, délkeleten lesz melegebb.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!