Néhány napja egy interjúban szólalkozott össze Ambrus Attila és Vujity Tvrtko, majd a szóváltás online folytatódott. A Bors ma azt írja, hogy a két híresség közti ellentét oka a pénz, amire Ambrus Attila is reagált. A Viszkis azt mondja: már börtönben sem tetszett neki az, hogy Tvrtko folyamatosan bántotta. Számára a tévés egy "hiteltelen senki", de egyéb vádakkal is illette a neki beszóló műsorvezetőt.


Vujity Tvrtkót szerdán is kereste a Bors, de ő inkább Facebook-oldalán válaszolt egy terjedelmes bejegyzésben. Ott azt mondja: a rossz viszony oka a pénz, mert az ő közbenjárására hoztak egy 2012. január 1. óta létező jogszabályt, amely szerint egy bűnöző nem kaphat pénzt a bűncselekményével kapcsolatos interjúiért, könyvéért, szerepléséért. Tvrtko ezzel lezártnak tekinti a történetet, és hozzátette: örül, hogy Ambrus szakmát tanult és ebben a szakmában sikeressé vált.

A lapnak Ambrus Attila is kommentálta a posztot.

"Én értem és elfogadom az álláspontját, de közel sem arról szól a történet, amit ő írt. Rengeteg részigazságot közölt, de mint mindig, megint csúsztatott"

– kezdte Ambrus.

"Én is úgy gondolom, hogy ilyen jellegű honoráriumokat nem szabad kifizetni. Bár sokaknak az jöhet le, én nem abból élek, hogy valamikor kiraboltam harminc bankot. Most is épp a műhelyemben dolgozok és magasról teszek rá, hogy többek között neki köszönhetően nem kapok a filmért gázsit. Én el tudok adni annyi kerámiát, amiből megélek, és bár nem leszek soha gazdag ember, nem is vágyom már Maseratira" – folytatta történetét a ma már kézművességből élő egykori bankrabló.

"Az én életem nem arról szól, hogy tévéből tévébe járkálok és osztom a nagy semmit. Szilárd már jóval a jogszabály-módosítás előtt, a kétezres évek közepén ostorozott engem, és a korlátolt gondolkodása miatt hiszi azt, hogy a pénz miatt haragszom rá"

- folytatta a Viszkis, majd azt sérelmezte, hogy a tévés ahelyett, hogy a lényegről beszélne, hogy a filmmel mennyit dolgoztak, és hogy több száz embernek adtak munkát közben, inkább emberekkel szemben fogalmaz meg erkölcsi normákat.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!