Vilmos herceg már úton volt a királynőhöz egy repülőgépen Edward herceggel és feleségével, Sophie-val, amikor Harrynek magánrepülőt kellett bérelnie, hogy láthassa a nagyanyját.


Nemsokára megjelenik Omid Scobie új könyve, amely a brit királyi családról szól. A Végjáték: A királyi család és a Monarchia harca a túlélésért című műben szó esik arról is, hogy mennyire kínos eset történt a két herceg, Vilmos és Harry között Erzsébet királyné halála előtt.

Amikor a királynő állapota rosszabbodott 2022 szeptemberében, Harry herceg természetesen azonnal meg akarta látogatni a nagyanyját. A bátyjának írt üzenetei azonban válasz nélkül maradtak, miközben Skóciába utazott, hogy elbúcsúzzon az uralkodótól.

– állítja egy családhoz közel álló forrás.

A könyvben szerepel az is, hogy mivel Harry herceg nem kapott választ, kénytelen volt magánrepülőt bérelni magának, ami 30 000 dollárba került. Eközben Vilmos herceg már úton volt Erzsébet királynőhöz egy repülőgépen Edward herceggel és feleségével, Sophie-val.

Harrynek állítólag fogalma sem volt arról, hogy a nagymamája már meghalt, amikor a gépe végül felszállt. A Buckingham-palota akkor jelentette be a nyilvánosságnak a királynő halálát, amikor ő éppen a repülőn ült.

– nyilatkozta a könyvben egy királyi udvarhoz közel álló barát.

(via Page Six)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!