Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A hercegi pár Pakisztánban került életveszélyes helyzetbe.

13 éve nem tette be Pakisztánba lábát brit királyi sarj, éppen ezért volt nagy esemény Vilmos herceg és felesége, Katalin látogatása az országban. Az ország jelenlegi miniszterelnöke jó barátságot ápolt Vilmos édesanyjával, Diana hercegnővel, így a trónörökös érkezését komoly biztonsági intézkedések előzték meg.

Ám nem mindenre van behatásuk, így történt, hogy igencsak veszélyes helyzetbe kerültek a felhők fölött. Vilmos herceg és Katalin hercegné Lahor városa után vissza szeretett volna térni Pakisztán fővárosába, Iszlámába, ezt az utat pedig egy 25 perces repülőúttal oldották volna meg.

Az időjárás viszont másképp gondolta, így belekerültek egy hatalmas viharba, ennek okán a pilóta nem tudta biztonságba lerakni a gépet, így úgy döntött, hogy két sikertelen landolás után visszatérnek Lahorba. Végül két órás repülőúttal úszták meg a helyzetet.

Those big flashes are the RAF Voyager, carrying William, Kate and travelling media, going through lighting - two aborted landings at Islamabad due to the storm and we're back in Lahore @PA pic.twitter.com/6q45Em3E53

- Emma Louise Bowden (@emmabowds) October 17, 2019


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!