A 444 forrásai szerint a több napos eseménysorozat megszervezése és lebonyolítása több milliárd forintba kerülhetett. A végállomás egy Tiborcz István-féle BDPST Group érdekeltségébe tartozó sárvári szálloda lesz, ahova a vendégeket helikopterekkel szállítják majd.


A Magyar Turisztikai Ügynökség az utóbbi napokban több milliós követőtáborral rendelkező nemzetközi influenszereket és tartalomgyártókat utaztatott Budapestre, hogy a fővárost népszerűsítsék - írta meg a 444. A Budapest Influencer Trip nevű eseménysorozat során világhírű és hazai influenszerek bulizhattak körbe Budapestet az Orbán Ráhelhez szorosan kötődő MTÜ szervezésében. Olyan neves külföldi DJ-k játszottak nekik, mint az izraeli Guy Gerber és a New York-i The Martinez Brothers, akik elit ibizai klubokból ismertek, fellépéseik ára pedig 40 és 150 ezer dollár között mozog fejenként.

A Z generációt célzó eseménysorozatot még áprilisban jelentette be az MTÜ. Könnyid László, az ügynökség vezérigazgatója akkor arról beszélt, hogy a

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!