A nagy sztárok lőtték a gólokat. Mbappé mesterhármast rúgott, a franciák felálltak 0-2-ről és 2-3-ról is. De a büntetőket az argentinok rúgták jobban.


Argentína magabiztos játékkal, Messi 11-es góljával és Di Maria találatával már az első félidőben megnyugtató előnyt szerzett, amit a második félidőben nyugodt és hatékony focival meg is tartott egészen a 80. percig.

Akkor a franciák, jelesül Mbappé, aki addig szinte labdába sem ért, szintén 11-esből szépített. Izgalmassá vált a meccs vége, különösen, hogy két perc múlva Mbappé csodás gólt rúgott, és ezzel máris döntetlen volt.

Addig a franciák kapura sem igen lőttek, az argentinok teljesen lejátszották a címvédőt. nagyon sima meccsből nagyon izgalmas döntő lett. A végén még volt pár helyzet mindkét oldalon, de nem született újabb gól, jöhetett a hosszabbítás.

Az első felében nem esett gól, a második játékrészben viszont az argentinok egy szép támadás végén betaláltak, Messi megszerezte újabb gólját.

És még nem volt vége, kezezés miatt kaptak még egy 11-est a franciák, és Mbappé belőtte, 8. gólját szerezve ezzel a vb-n. A végén még nagy helyzetek maradtak ki mindkét oldalon.

Jöhettek a 11-esek, fokozva az eddig se kevés izgalmat.

A franciák közül ketten is kihagyták, az argentinok viszont berúgták mindet. Ők lettek a világbajnokok, összesen már harmadszor!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!