Gyanúsítottként hallgatták ki annak a két és fél éves cseh kislánynak az édesanyját, aki belefulladt a Balatonba szombaton. A 34 éves nőt gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével gyanúsították meg.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szombat délután kaptak bejelentést arról, hogy a badacsonytördemici strandnál egy két és fél éves kislány besodródott a mélyebb vízbe egy gumimatraccal, majd leesett róla és elmerült a tóban.

A gyors emberi összefogás és a szakszerű hatósági intézkedések megtétele ellenére csak szonárral tudták megtalálni a kislányt a parttól mintegy kétszáz méterre. Megpróbálták újraéleszteni, de már nem lehetett megmenteni az életét.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyermek az édesanyjával fürdőzött a Balatonban annak ellenére, hogy másodfokú viharjelzés volt érvényben, a szeles, viharos időjárás miatt.

A kislány vízbe fulladásának körülményeinek tisztázása érdekében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást 34 éves cseh állampolgárságú anya ellen.

MEGNÉZEM A TELJES FILMET!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!