A brutális vihar megrongálta a felsővezetékeket, fákat csavart ki, és döntött a sínekre,


A Dunántúlon több vonalon késnek a vonatok, mert a vihar felsővezetéket rongált meg, fákat döntött a sínekre - közölte a Mávinform péntek este.

A fa eltávolításáig és a vonat elvontatásáig ezen a szakaszon szünetel a forgalom, emiatt a Nagykanizsa-Pécs vonalon és a Gyékényes-Nagykanizsa-Balatonszentgyörgy vonalszakaszon közlekedő vonatok menetideje jelentősen megnő. Ez érinti a Szombathely és Pécs közötti Pannónia InterRégiókat is. Személyi sérülés nem történt

Bakonyszentlászló és Veszprémvarsány között áll a forgalom, mert a vihar fát döntött a sínekre. A Győr-Veszprém vonalon jelentősen hosszabb menetidőkre kell számítani éjszakáig.

A dél-balatoni vonalon is megnőtt a menetidő, mert Balatonszentgyörgy és Nagykanizsa között a vihar megrongálta a felsővezetéket. A Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon is jelentősen hosszabb menetidőkre kell számítani.

Az észak-balatoni vonalon is késnek a vonatok, mert Balatonfüred és Csajág között a vihar megrongálta a felsővezetéket. Az érintett szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat. A Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon több órát is késhetnek a vonatok, mert Balatonfűzfő és Balatonalmádi között nagy fa dőlt a felsővezetékre.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!