Egyelőre hivatalosan nem tudnak eltűnt személyről, de a buli spontán és szervezetlen volta miatt tovább kutatnak, miközben a felelősök felderítését is megkezdték.


Ahogy arról korábban beszámoltunk: az éjjel Budapestre lecsapott hatalmas vihar több fiatalt elsodort egy spontán szerveződő bulin a Duna budai partján, az Erzsébet híd közelében. Bár a rendőrség nem tud eltűnt emberről, a vizsgálat és a kutatás még mindig tart.

Csütörtök délelőtti posztjában a BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azt közölte: eddigi tudomásuk szerint nincs eltűnt személy a fiatalok között, de a biztonság kedvéért a vízirendészek tovább pásztázták a folyót. Mint írják: „A fővárosi rendőrök és a tűzoltók azonnal átkutatták a folyót és a partszakaszt, több tucat fiatalt hallgattak meg, és szerencsére azóta sincs olyan információ, hogy bárki eltűnt volna! Így is hárman megsérültek a viharban, őket a mentők vitték kórházba, az I. kerületi rendőrök pedig a körülmények tisztázása miatt nyomozást rendeltek el foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt.”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!