A kamionos nem nézte jó szemmel a kétsávos úton mellette szabályosan elhaladó autót és ráhúzta a kormányt, amit már a Suzuki sofőrje sem tudott szó nélkül hagyni.


Egy kamion és egy Suzuki közúti párbaját örökítette meg fedélzeti kamerájával a Budapesti Autósok egyik olvasója, aki a felvétel mellett röviden le is írta az „igazságosztó” kamionos és a magát nem hagyó suzukis sztoriját.

„Az M0-ról hajtottam le a 24-es kijáratnál, Dunaharaszti irányába. Az út 2 sávosra bővült, én a belső sávba folytattam az utamat, amikor pár száz méter múlva a külső sávban feltorlódott a kocsisor, és araszolva haladtak tovább. A belső sáv járható volt, így továbbhaladtam” – írta a Budapesti Autósok olvasója,

„A sávelfogyást jelző tábla és útburkolati jelek csak újabb pár száz méterrel távolabb jelentek meg, így a belső sávban lehetett volna tovább haladni szabályosan is. Sajnos a kamionos kolléga és a mögötte haladó személyautó sofőrje nem nézte jó szemmel, hogy a belső sávban szabályosan közlekedő járművek elhaladjanak mellettük” – tette hozzá a videó beküldője.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!