Az élénk színű, ismeretlen eredetű folyadék csatornafedelek és csatornalefolyók környékén volt látható, a közösségi médiában pedig többféle magyarázat született a furcsa jelenségre.


Különös zöld folyadékra lett figyelmes néhány New York-i járókelő az utcán csütörtökön. A csatornafedelek és csatornalefolyók környékén, a járda alól bugyogó, ismeretlen eredetű anyag sokak fantáziáját megmozgatta a közösségi médiában.

A manhattani Dan Pantelo az X-en azt írta, „szó szerint zöld iszap bugyborékol fel a földből a World Trade Center mellett”. A férfi fotót és videót is közzétett a jelenségről, ami sokak fantáziáját beindította, és egyfajta közös ötletelés indult a közösségi médiában a „zöld trutyi” eredetét illetően.

Ezeknél jóval földhözragadtabb magyarázattal állt elő egy másik X-felhasználó: „Ez a zöld folyadék valószínűleg a távfűtési rendszer része. Fagyállót adnak ezekhez a rendszerekhez, olykor zöld anyagokat.”

Egyébként nem a mostani volt az első alkalom, hogy furcsa zöld folyadék bugyogott New York utcáin, ugyanis tavaly márciusban hasonló jelenséget figyeltek meg az egyik brooklyni metróállomás bejáratánál. Korábban pedig 2017-ben és 2014-ben is dokumentáltak hasonló jelenséget.

Forrás: New York Post


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!